Extra Jolie

Meer informatie over het reserveren met een grotere groep, Brasserie Jolie afhuren voor een speciale gelegenheid, de catering opties, en de cadeaubon. 


Reserveren met een grotere groep

Je kan bij Brasserie Jolie terecht met een grotere groep. Je kan erop gokken om met een grote groep zonder reservering te komen, dan kan het alleen wel zo zijn dat we geen plek hebben. Grote groepen kunnen in overleg een reservering maken. Kom je met een groep groter dan 6 personen overleg dan even met het personeel of bel ons op om zeker te zijn van een plekje.


Brasserie Jolie afhuren

Je kan onze ruimte afhuren voor een speciale gelegenheid zoals een feest, babyshower, etc. Voor een groot gezelschap is het mogelijk om een besloten evenement te organiseren. De kosten hiervan gaan in overleg. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen of mailen. 


Catering

Brasserie Jolie verzorgt ook catering. We maken heerlijke borrelplanken, maar ook catering van avondeten, lunch, ontbijt en salades. Er zijn heel veel opties. Verder zijn alle drankjes, broodjes, etc. van de kaart ook beschikbaar om af te halen. Je kan een bestelling plaatsen door contact op te nemen per telefoon of mail, of even binnen te wandelen.


Cadeaubon 

De Brasserie Jolie cadeaubon kan voor elk bedrag gekocht worden en is onbeperkt geldig. Leuk om cadeau te doen aan een dierbare. Kom even langs bij Brasserie Jolie om een cadeaubon te kopen.