Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van woensdag tot en met maandag van 9:00 tot 17:00 geopend. Dinsdag zijn wij dus gesloten.

Hoe zit het met de parkeergelegenheid?

Rondom Brasserie Jolie zijn openbare parkeerplekken. Hier direct aangrenzend is betaald parkeren, de dichtstbij zijnde betaalautomaat is voor de Gall en Gall. Als je verderop de wijk in rijdt, na de rotonde, is het gratis parkeren. Op zondag is het gratis parkeren. 

Kan ik met cash betalen?

Ja, dat kan!

 

Mag mijn hond mee naar binnen?

Ja dat mag, zolang hij niet voor overlast zorgt mag hij graag mee naar binnen. Honden krijgen bij ons altijd een bakje water!

Ik heb een allergie, kan hier rekening mee worden gehouden?

Ja, dat kan altijd! Glutenvrij brood hebben wij altijd op voorraad. Met andere allergieën kan ook rekening worden gehouden. Het is voor ons fijn als het van tevoren wordt door gegeven, maar dat is niet noodzakelijk. Dit kan via de telefoon of kan bij een reservering vermeld worden. 

Ik heb een cadeaubon, kan ik deze bij jullie inwisselen?

De cadeaubonnen die wij accepteren zijn:

  • Restaurantkaart
  • Diner cadeau
  • De Brasserie Jolie cadeaubon

Belangrijk: Geef bij je reservering aan met welke bon je komt.

Tip: De Brasserie Jolie cadeaubon kan voor elk bedrag gehaald worden en is onbeperkt geldig. Leuk om cadeau te doen!

Kan ik bij Brasserie Jolie eten en drinken afhalen?

Ja alle drankjes, broodjes en gebakjes zijn ook om af te halen. Je kan ter plekke bestellen en even wachten tot het klaar is. Je kan ook van tevoren bellen, dan staat het klaar als je het komt ophalen.

Kan ik met een grote groep komen?

Dat kan. Je kan erop gokken om met een grote groep zonder reservering te komen, dan kan het alleen wel zo zijn dat we geen plek hebben. Grote groepen kunnen in overleg een reservering maken. Kom je met een groep groter dan 6 personen overleg dan even met het personeel of bel ons eventjes om zeker te zijn van een plekje.

Kan ik Brasserie Jolie afhuren voor een feest of andere gelegenheid?

Ja dat kan, alleen mogen wij geen alcohol schenken. Je kan voor een groot gezelschap de ruimte besloten hebben als je bijvoorbeeld komt lunchen of high tea-en met een grote groep. Kosten worden in overleg besproken.

Verzorgt Brasserie Jolie catering?

Ja dat doen wij ook. We doen borrelplanken, maar ook catering van avondeten, lunch, ontbijt en salades. Er zijn heel veel opties.